Ako začať s objemovým predlžovaním


Ako začať s objemovým predlžovaním?

Ak už nejaký čas predlžujete mihalnice, určite ste sa stretli s termínmi ako je objemové predlžovanie mihalníc, hollywoodsky objem, russian volume alebo 3D riasy. Tieto výrazy ukrývajú predĺženie a zahusťovanie mihalníc technikou, kde sa niekoľko umelých rias prilepí na jednu prírodnú mihalnicu. S touto technikou môžete vytvoriť veľmi jemný a decentný vzhľad, ale aj výrazný a extravagantný. Predovšetkým závisí od vkusu a priania ženy, ktorá bude mihalnice nosiť.

 

Pripravené vejáriky

Najjednoduchší spôsob, ako zahustiť mihalnice, je použitie vopred vypracovaných vejárikov, ktoré nalepíte rovnako, ako pri klasickom predĺžení 1: 1. V ponuke Smart Lashes nájdete veľké množstvo takýchto vejárikov v rôznych dĺžkach a zakriveniach, vďaka čomu môžete podľa potreby vytvarovať oči klientky. Tento variant je veľmi obľúbený u štylistiek, ktoré s objemovým predlžovaním práve začínajú. Označenie a pomenovanie rias potom závisí od počtu mihalníc v každom trse. Napríklad, ak máme v trse 3 umelé mihalnice, jedná sa o riasy 3D objemové mihalnice atď. Hlavnou výhodou použitia predpripravených trsov je rýchlosť aplikácie.


Ultratenké objemové mihalnice

Pre skúsenejšie lash štylistky riasy je vhodnejšie si tieto vejáriky vytvoriť samostatne z utratenkých mihalníc, ktoré sa hodia pre objemové predlžovanie. Umelé mihalnice sa zvyčajne používajú v šírke od 0,03 mm do 0,1 mm. Výber správnej hrúbky rias by mal byť podmienený kvalitou a stavom prírodných rias a tiež požadovaným výsledným vzhľadom. Vďaka správnej aplikácii mihalníc môže byť oko zvýraznené a aj vymodelované. Hlavnou výhodou vytvorenia vlastného vejárika je najmä ekonomickosť, kde vytvoríte niekoľko stoviek zhlukov z jednej škatuľky rias. Môžete tiež ovplyvniť rozpätie ventilátora a dĺžku stopiek, čo je veľmi dôležité pri formovaní oka a vytváraní moderných lookov, ako je napríklad Kim K.

 

Obstarajte si kvalitné nástroje

Kľúčom k správnej aplikácii je výber kvalitných pinziet pre objemové predlžovanie. Odporúčame, aby ste si vždy vyskúšali pinzety vopred, než s nimi začnete pracovať, aby sa vám s nimi pracovalo pohodlne. V prípade objemových techník sa viac odporúča použitie pinziet s výraznejším zakrivením, vďaka ktorým poľahky vytvoríte vejárik už na lepiacom prúžku s mihalnicami. Hlavným kritériom pre výber je pevne dovierajúci hrot, ktorý dokáže presne pripevniť aj tie najjemnejšie mihalnice.



Lepenie vejárikov

Ak sa neodvážite lepiť mihalnice na modelky, vyskúšajte techniku nanečisto. Cieľom je predovšetkým nacvičiť si, ako vytvárať pravidelný vejárik, namočiť ho do lepidla a pripevniť ho k podkladu tak, aby sa nerozpadol. Na tieto účely sa skvele hodí napríklad gumová hlava na trénovanie aplikácie.

 

Ak chcete rozšíriť svoje služby o tieto techniky, neváhajte a využite výhody našich pravidelných kurzov, ktoré sú vhodné ako pre začiatočníkov, tak aj na opätovné preučenie sa z iných kurzov.